blog | werkgroep caraïbische letteren

Schrijfcursus Familieverhalen

In het najaar geven auteurs Amal Chatterjee en Rihana Jamaludin een Schrijfcursus Familieverhalen in het Sarnamihuis in Den Haag.

Ontdek hoe van een familieverhaal méér te maken dan slechts een overlevering. Maak van de herinneringen aan uw grootvader, uw moeder, van uw jeugdherinneringen, een goed gestructureerd verhaal, dat lezers zal boeien. Leer hoe te beginnen en hoe een verhaal verder uit te bouwen. Ontdek hoe schrijven uw persoonlijkheid kan verrijken en hoe uw herinneringen vorm krijgen in een tastbaar resultaat.

De weekendcursus Van Toen naar Nu wordt gehouden tijdens de Haagse India Maand, op 15 en 16 oktober. Aan het eind van de weekendcursus heeft u een bladzijde van uw verhaal en een opzet voor het vervolg.

De 8 weekse cursus Awakening / Selecting the Memory & Structuring / Presenting it wordt gedurende 8 zaterdagen gehouden in de periode van 29 oktober t/m 18 december.
Aan het slot van de 8 weekse cursus heeft u een eerste hoofdstuk of een kort verhaal.

Meer informatie op Programma Schrijfcursus Familieverhalen

Docenten
Amal Chatterjee is the author of the novel Across the Lakes and the historical study, Representations of India, 1740-1840. His short fiction has been published in Time Out and Atlas, and he is currently working on his second novel and a collection of new writing, Creative Writing: Writers on Writing. Amal also reviews regularly for Trouw and teaches Creative Writing at the University of Oxford. More at Amal´s Homepage

Rihana Jamaludin is de auteur van de hisorische roman De Zwarte Lord (2009), verhalenbundel Minnewake (2008) en de roman Kuis (2011). Zij schreef artikelen voor de blog van de Werkgroep Caraïbische Letteren en voor DWT Literair. Verhalen verschenen in Lava, Brabant Cultureel en in de bundel t.g.v. 35 jaar Onafhankelijkheid van Suriname, Voor mij ben je hier. Meer info op site Rihana Jamaludin

Aanmelden:
Via e-mail klik aan: schrijfcursus familieverhalen
Of via het Sarnamihuis tel. 070 – 3651828

Your comment please...

  • RSS
  • Facebook
  • Twitter