blog | werkgroep caraïbische letteren

Hoe zet ik die thriller in elkaar?

Honderden verhalen in je hoofd, maar hoe krijg je ze op papier? Hoe werk je een plot uit, hoe zet je je personages neer en hoe zorg je dat je verhaal mensen boeit? Tijdens Film by the Sea kun je dit (en meer) leren in de Schrijfworkshop.

Thrillerschrijfsters Elle van Rijn en Marion Pauw, winnares van de Gouden Strop 2009, laten zien hoe je een thriller moet schrijven. Met jarenlange ervaring in schrijversland en een indrukwekkende lijst thrillers op hun naam zijn zij bij uitstek de personen om te laten zien hoe je tot een plot kunt komen waar de rillingen je van over de rug lopen.

In een leerzame maar vooral leuke vier uur durende workshop leren ze je een spannende thriller te schrijven met veel intrige, onverwachte plotwendingen en mysterieuze personages. Ze tillen een tipje op van de zwarte sluier van morbide geesten, wraakgevoelens, verborgen verlangens en duistere geheimen. De schrijfsters gaan samen met het publiek aan de slag en zetten ter plekke een sensationeel plot neer. Aan het eind van de workshop ga je naar huis met tips en trucs om je eigen meeslepende verhaal te schrijven.

Plaats: CineCity, the DELTA Cinema Vlissingen
Kosten: € 25,00
Maximaal aantal deelnemers: 100
Meer info en aanmelden: Dina Wormgoor
Datum en tijd: donderdag 16 september vanaf 13.30 tot 17.30 uur (incl. pauze)

Your comment please...

  • RSS
  • Facebook
  • Twitter