blog | werkgroep caraïbische letteren

Tijdschrift Kidztori nu ook in Nederland

KidzTori is een Surinaams opvoedtijdschrift voor ouders en andere opvoeders van kinderen tussen 0 en 18 jaar. Het kwartaalblad wordt sinds maart 2010 in Suriname verkocht. Vanaf dit jaar gaan de makers van KidzTori het blad ook via abonnementen in Nederland aanbieden. Distributie in Nederland vindt plaats per post op basis van jaarabonnementen (4 exemplaren) voor € 20,- inclusief bezorgkosten.

Het tijdschrift is een initiatief van de Surinaamse organisatie ‘Kompas, centrum voor orthopedagogiek en opvoedingsondersteuning’ en gaat op een luchtige manier in op concrete opvoedvragen. Doel van het magazine is bijdragen aan een positieve opvoeding van kinderen. De artikelen in KidzTori worden geschreven vanuit de Surinaamse opvoedsetting, waardoor vooral de Surinaamse opvoeder zich hierin zal herkennen.

KidzTori is een kleurrijk, informatief, en prachtig vormgegeven tijdschrift, dat niet mag ontbreken bij de Surinaamse opvoeder. Of deze nu in Suriname woont of in Nederland. Door inkomsten uit abonnementen in Nederland, moet de verkoopprijs van het tijdschrift in Suriname toegankelijk blijven. KidzTori heeft ook een pagina op Facebook. www.facebook.com/kidztori

Voor inlichtingen over een abonnement kunt u bellen met : 06-37021896 of via de mail contact maken info@kidztori.sr

Your comment please...

  • RSS
  • Facebook
  • Twitter