blog | werkgroep caraïbische letteren

Uitermate geschikt voor wachtkamer houdende instellingen

Expressions is een door Surinamers in Nederland uitgegeven glossy lifestyle-magazine voor de kleurrijke samenleving dat tweemaandelijks verschijnt, waarin talrijke onderwerpen in tekst en veel foto’s en andere illustraties de revue passeren. Veel onderwerpen die de Nederlandse multiculturele samenleving betreffen maar ook items over Suriname en de Antillen komen aan bod, zoals de rubriek Exotic living, waarin mooie huizen en hun bewoners in Paramaribo worden geportretteerd, maar ook Haar & Beauty, Mode, Reizen, Gezondheid, Culinair en nog veel meer.Expressions is in Nederland verkrijgbaar bij tijdschriftkiosken en in Suriname in de beter gesorteeerde boekhandel, maar ook op andere verkooppunten zoals Vaco, Icana in hotel Torarica, bij Choi’s en Best supermarkets.

Per januari 2010 is mw. Seema Gonsalves-Rajkumar belast met de verkoop en distributie van Expressions in Suriname. Tel.: 855 76 29; e-mail: seemag81@gmail.com. Adres: Poseidonstraat 71 in Paramaribo-Noord.

Abonneren
Per januari 2010 is het ook in Suriname mogelijk je op Expressions te abonneren.
D.w.z. vanaf nummer 43 van december/januari 2010. Kosten: Srd. 20 tot aan huis bezorgd in het stadsdistrict Paramaribo. Het enige wat u daarvoor hoeft te doen is bellen of mailen naar Seema en Srd. 120 (voor 6 nummers) overmaken naar DSB-Bank rekeningnummer 52 11 816. (Losse nummers kosten in Nederland € 4,95 per stuk!)
Een ophaalabonnement kan ook ad. Srd. 17. U wordt dan telkens opgebeld zodra u de nieuwe Expressions zelf kan ophalen a/d Poseidonstraat.

Losse exemplaren
Juist omdat Expressions vooral niet tijdsgebonden van aard is blijft het interessant zgn. oude nummers aan te schaffen. Dit kan nu voor slechts Srd. 5 per stuk.

Expressions 1 t/m 27
Ook kunt u voor slechts Srd. 50 een stapel van 16 Expressions t/m april/mei 2007 bestellen. Er zijn hiervan nog 25 stapels in voorraad. Uitermate geschikt voor wachtkamer houdende instellingen zoals van (tand)artsen, advocaten en notarissen.

Expressions 28 t/m 42
Dit betreft 13 van de meest recente nummers van Expressions t/m oktober/november 2009.
Deze stapels kosten Srd. 100 per stuk.

Voor meer informatie, abonnementen en bestellingen van oude, meer recente of losse exemplaren kunt u bellen of mailen naar Seema Gonsalves of naar Ricardo E. Meyer (86 76 395 of rmeyer@parbo.net)

on 29.01.2010 at 9:18
Tags:

Your comment please...

  • RSS
  • Facebook
  • Twitter