blog | werkgroep caraïbische letteren
0
 

Ladies of Soul in Ziggo Dome

Op vrijdag 23 en zaterdag 24 maart 2018 staan de Ladies of Soul voor het vijfde jaar op rij in de Ziggo Dome. Het jubileumconcert valt samen met het eerste lenteweekend van 2018 en zal een bijzondere editie worden.

Ladies of Soul. V.l.n.r. Edsilia Rombley, Berget Lewis, Kimberley en Glennis Grace.

Berget Lewis, Candy Dulfer, Edsilia Rombley en Glennis Grace zijn in 2018 de gelegenheidsformatie Ladies of Soul. Het combineren van de power van Berget Lewis met het kraakheldere geluid van Glennis Grace, de warmte van Edsilia Rombley en de ongekende muzikaliteit van Candy Dulfer zorgt voor een show waarbij niemand in het publiek stil kan blijven staan. De dames worden tijdens de groots opgezette liveshows begeleid door een grote live band en verrassende special guests, waaronder Trijntje Oosterhuis en Leona Phillipo.

Trijntje Oosterhuis zal deze jubileumeditie niet geheel deelnemen als een van de ladies, echter zal ze wel schitteren als very special guest. Zij zal haar, voor volgend jaar geplande Nederlandstalige tournee, speciaal onderbreken om ook bij de jubileumeditie van Ladies of Soul het publiek te laten genieten van haar stem. Naast Trijntje Oosterhuis en Leona Phillipo, zullen JT Taylor en saxofoniste Sanne Landvreugd de dames op het podium vergezellen als Internationale special guest. JT Taylor domineerden vorige eeuw een decennium lang de hitparades met zijn band Kool & the Gang. Hij maakte hen tot een van de succesvolste bands van die tijd en verkocht meer dan 40 miljoen records wereldwijd. Zijn repertoire bestaat uit soulklassiekers pur sang zoals Celebration, Ladies Night, Cherish, Get Down On It en Fresh.

Your comment please...

  • RSS
  • Facebook
  • Twitter