blog | werkgroep caraïbische letteren

Vitaliteit Hindostaanse jongeren

Studie, familie, verwachtingen. Cabaretier Rayen Panday worstelt net als veel Hindostaanse jongeren met wat van hem verlangd wordt en wat hij zelf wil. Hij vertelt hoe het is om op je 29ste samen te wonen met je ouders, de jarenlange relatie met zijn vriendin en de verwachtingen waar hij tegenaan loopt. Trouw struint hij alle familiefeestjes af en komt zo op de bruiloft van zijn ex-vriendin waar hij eigenlijk zelf bruidegom had moeten zijn. Eenmaal op de bruiloft zijn alle ogen op Rayen gericht. Gelukkig heeft hij genoeg afleiding van de grappige Bollywood wedding singer en de speechers.Op zondag 2 maart deelt Rayen zijn belevenissen middels de voorstelling Drie keer Rayen, Eén keer Klein. Het optreden wordt ingeleid door wethouder Karsten Klein, die na de voorstelling samen met Rayen in gesprek zal gaan met de jongeren in het publiek over studie, vrije tijd, identiteit en cultuur.

 
Over Rayen Panday
Rayen Panday won in 2008 de persoonlijkheidsprijs op het Groninger Studenten Cabaret Festival. Na zijn optreden bij Raymann werd hij tekstschrijver voor het succesvolle tv programma van Jörgen Raymann. Daarna schreef hij ook voor De Dino Show van Jandino Asporaat. Sinds 2010 is Rayen een van de vaste comedians bij het Comedy Café in Amsterdam, waar hij elke week speelt.Over Karsten Klein
Karsten Klein is een jonge wethouder voor het CDA in het haagse college van B en W. Klein zijn ambitie is om jongeren te betrekken in de vormgeving van de stad Den Haag.Zondag 2 maart van 14.00-17.00 uur
Zaal Concordia, Hoge Zand 42, 2512 EM Den HaagOrganisatie: Amrit Consultancy in samenspraak met de Gemeente Den Haag (wethouder Karsten Klein)
Toegang: gratis voor jongeren t/m 30 jaar. Voor bezoekers boven de 30 is de toegang 5,-.
Let op! Kaarten zijn alleen voorafgaand aan de voorstelling te verkrijgen via mail. Er is dus GEEN kaartverkoop aan de kassa. Er zijn maximaal 200 plaatsen.
Reservering verplicht: Klik hier om je aan te melden.
Informatie: Sitla Bonoo, tel.: 06-12.09.72.16Deze bijeenkomst wordt van harte aanbevolen door het Sarnamihuis.

Your comment please...

  • RSS
  • Facebook
  • Twitter