blog | werkgroep caraïbische letteren

Vierde thriller Roué Hupsel bij uitgeverij Conserve

Nadat hij in 2005 als eerste Surinamer de Schaduwprijs won voor het spannendste debuut in Nederland met Blinde muren schreef Roué Hupsel nog twee spannende boeken: Zwarte magie en de eco-thriller De groene oorlog. Deze week verscheen zijn vierde thriller: Het plantage-spookhuis.

Roué Hupsel Ž 1 IMG_6039

Roué Hupsel

 

Minstens drie mensen vonden de dood in een plantagewoning midden in het Surinaamse oerwoud. Men zegt dat het er spookt. Niet lang nadat hij het plantage-spookhuis bezocht heeft overlijdt een vierde persoon. Was het omdat hij de schrik van zijn leven kreeg bij het zien van de verschrompelde gemummificeerde lichamen? Of was het de wraak van de vrouw die Suzanna de Vries heette?
Een Amsterdamse jongen vindt op zolder brieven van zijn tante en besluit naar Suriname af te reizen om uit te vinden wat er werkelijk gebeurd is in het huis. Met de rillingen nog in zijn lijf keert hij als een geestelijk wrak terug van het bezoek aan het plantage-spookhuis.

Hupsel Plantagespookhuis

 

Lezers van Caribisch Uitzicht kunnen het boek portvrij bestellen bij uitgeverij Conserve via info@conserve.nl (verkoopprijs 17,99). Ook is het mogelijk de eerste drie thrillers te bestellen voor slechts dertig euro ipv bijna zestig euro, eveneens via info@conserve.nl

on 26.02.2015 at 21:37
Tags: /

Your comment please...

  • RSS
  • Facebook
  • Twitter