blog | werkgroep caraïbische letteren

‘Van tien creoolse ­vrouwen hebben er acht ronde billen, bij tien blanke vrouwen zijn het er twee’

Personal trainer Carlos Lens (47) helpt vrouwen aan hun droombillen. En tja, daarvoor hoeven donkere types nu ­eenmaal net iets minder te doen.

door Robert Vuijsje

Nederland op ABC-eilanden - 5 - badgast - foto Aart G. Broek

© foto Aart G. Broek

Carlos Lens weet nog precies hoe het begon. ‘Ik was coach in een tv-programma, Big Diet. Het werd opgenomen in Maastricht. Na de opnames praat je ’s avonds wat in het hotel. Een producer van dat programma, een aardige gast, zei tegen me: na deze drie maanden wil ik dat je mij en mijn vrouw gaat trainen. Later vroeg ik aan iemand: wie is dat eigenlijk? Hij heette Sander Vahle en was toen de echtgenoot van Linda de Mol.’

Lees hier verder op de website van de Volkskrant, 18 februari 2019.

 

 

 

 

 

on 19.02.2019 at 12:11
Tags: /

Your comment please...

  • RSS
  • Facebook
  • Twitter