blog | werkgroep caraïbische letteren
0
 

Uitnodiging EZVN Gala 2015

Op zaterdagavond, 31 oktober 2015 wordt in het World Trade Center te Rotterdam, voor de elfde keer het verkiezingsgala van de Etnische Zaken Vrouwen Nederland (EZVN) gehouden. Op deze datum zal wederom in Nederland niet alleen het award uitgereikt worden aan de etnische onderneemster die zich met haar onderneming kwalificeert maar ook aan de etnische vrouwelijke topmanager. Ook wordt voor de derde keer een Aanmoedigingsprijs uitgereikt aan een innovatieve jonge starter.

 

Gastheer is de burgemeester Ahmed Aboutaleb. De avond wordt gepresenteerd door niemand minder dan top entertainer en cabaretier Jörgen Henri Raymann.

In 2015 omarmen wij als goede doel The Health Promotors Zuid Afrika. Health Promotors South Africa Trust is een non-profitorganisatie die voorlichting en training geeft aan vrouwen en jonge kinderen op hetgebied van hygiëne, gezondheid en het voorkomen van ziekten, in de townships van Zuidelijk Afrika.

Heeft u zin in een leuke avond vol vermaak en netwerken met jonge ambitieuze zakenvrouwen en zakenmannen, koop dan een toegangskaart.

on 12.10.2015 at 17:26
Tags:

Your comment please...

  • RSS
  • Facebook
  • Twitter