blog | werkgroep caraïbische letteren
0
 

Typhoon terug van weggeweest

OISTERWIJK – De zanger en rapper Typhoon, stond zaterdag met zijn band in een uitverkocht natuurtheater in Oisterwijk, Noord-Brabant, Nederland. Zijn laatste album, ‘Lobi da Basi’, dateert van 2014.

 

Typhoon was zeer open over zijn burn-out of inactieve periode waardoor hij niet kon optreden of aan een nieuw album kon werken. Hij gaf aan dat hij veel dingen geleerd heeft, zoals om hulp vragen – je hoeft het immers allemaal niet alleen te doen – en het hebben van vertrouwen in anderen.

Hij heeft nu veel zin in kleine optredens, dicht op het publiek, en kiest even niet voor de grotere festivals. De toeschouwers zaten tijdens de eerste nummers van deze ‘akoestische verandasessie’ in Oisterwijk, maar stonden al snel te dansen. Het nummer ‘Surfen’ zorgde ervoor dat er nog meer mensen de ‘dansvloer’ op gingen.

Typhoon was tevreden over het optreden en de interactie met het publiek. “Ik heb ontzettend genoten”, gaf hij aan, “dank je wel, we hebben er nog een. Als je het niet meer weet, heeft de liefde het antwoord.” Het werd gevolgd door het laatste nummer van de avond, ‘Hemel valt’. Meezingend, joelend, klappend en dansend nam het publiek de laatste tonen van dit fenomenale en intieme concert tot zich, om nooit meer los te laten.

[uit de Ware Tijd, 12 augustus 2019; Maxazine.nl]

on 14.08.2019 at 10:25
Tags:

Your comment please...

  • RSS
  • Facebook
  • Twitter