blog | werkgroep caraïbische letteren

Toilettengroep L.D.Akselschool vernieuwd

De toilettengroep van de L.D. Akselschool is kortgeleden gerenoveerd door de Rotary Club of Paramaribo Residence (RCPR). De officiële ingebruikname was vanmorgen in aanwezigheid van de opgeluchte leerlingen en leerkrachten van de school. De RCPR heeft nog 37 andere lagere scholen in Paramaribo geïdentificeerd die dringend behoefte hebben aan herstel of verbouwing van hun toilettengroepen.

 

De gerenoveerde toilettengroep van de L.D. Akselschool wordt officieel opgeleverd.

Een van de aandachtsgebieden van de Rotary is gezond drinkwater en sanitatie. In dit kader heeft de RCPR reeds op enkele lagere scholen de toilettengroepen vernieuwd. Middels dit project probeert RCPR de schoolleiders te ondersteunen door de leeromgeving voor kinderen gezonder en hygiënischer te maken.

De serviceclub financiert haar sociale projecten door middel van fundraisingsactiviteiten en het aanvragen van Grants. In samenwerking met meerdere Rotary Clubs stelt RCPR het zich als doel om behoeftige scholen zo spoedig mogelijk van goed drinkwater en hygiënisch sanitair te voorzien, schrijft RCPR-voorzitter Clyde Cairo in een persbericht.

[van Starnieuws, 28 november 2018]

Your comment please...

  • RSS
  • Facebook
  • Twitter