blog | werkgroep caraïbische letteren

Thema-avond Schrijversgroep ’77

Op 31 januari aanstaande heeft de Schrijversgroep ’77 haar eerste thema-avond voor dit nieuwe jaar. Zowel de Trefossa-stichting als NAKS zijn bereid om aanwezig te zijn op deze thema-avond.

Allereerst zal de heer Roozer informatie verschaffen over de Trefossa- stichting. Daarna zal de heer Albert Ramdin, die op 15 januari jl. de 10e
Trefossalezing heeft gehouden zijn ervaring op het behandelde onderwerp met het publiek delen, waarbij er ruimte tot discussie is.
Vervolgens zal Alphons Levens ingaan op zijn gedichtenbundel: Wee het volk dat niet denkt. De heer Ramdin noemde deze bundel in zijn lezing.
De culturele vereniging NAKS is ook aanwezig op onze avond in Tori Oso en  mevr Siegmien Staphorst zal een intro geven. Marieke Visser en Chandra van Binnendijk zullen hun ervaring met het publiek delen over het samenstellen van het onlangs verschenen boek: Wilgo Baarn een ware alakondreman.


Onze reguliere boekentafel zal aangevuld worden met zowel publicaties van de vorige Trefossalezing als de uitgaven van NAKS. Zo een kans om uw boekencollectie aan te vullen, moet u niet voorbij laten gaan.
De toegang is vrij, maar wij stellen een vrijwillige bijdrage stellen zeer op
prijs.
Datum: woensdag 31 januari 2018
Inloop: 19:30u
Start: 20:00u
Locatie: Tori Oso, Fred Derbystraat #76

Your comment please...

  • RSS
  • Facebook
  • Twitter