blog | werkgroep caraïbische letteren

Tentoonstelling Huntu [Samen]

Gallery Alma Blou en Salustiano Martha hebben het genoegen u uit te nodigen voor de expositie Huntu op zondag 27 maart 2022. De expositie wordt gehouden bij Selsio Martha thuis op Seroe Fortuna 190, Curaçao.

Selsio Martha thuis op Seroe Fortuna 190, Curaçao.

Vanaf 1984 woont en werkt deze bijzonder getalenteerde keramist van monumentaal werk in Nederland waar hij een eigen atelier had en verschillende keren in de prijzen is gevallen met zijn werk.
In 2021 is hij teruggekeerd naar Curaçao en heeft ook zijn beeldenpark ingepakt en meegenomen naar zijn moederland. Deze beeldenpark vormt een prachtige decoratie voor het terrein waar hij geboren is in Seroe Fortuna.
Zijn droom wordt werkelijkheid.
Hij kan eindelijk laten zien tot wat hij in staat is als kunstenaar en zijn werk aanbieden op zijn geboorte eiland. 

Met de verkoop van zijn kunstwerken hoopt Selsio een doorstart te kunnen maken om zo zijn ideaal te kunnen verwezenlijken:  Een gemeenschap creëren waar de buurtbewoner zich thuis kan voelen om de producten die hij/zij maakt/verbouwd aan de man kan brengen.
Ik ben zo blij u deelgenoot te kunnen maken van PROA PARK, het park dat Salustiano Martha voor ons heeft opgezet, zodat wij kunnen genieten van wat onze eilandskinderen ons te bieden hebben.

U bent van harte welkom op zondag 27 maart 2022 van 10.00 – 14.00uur Bij Selsio Martha op Seroe Fortuna 190.

Lusette Verboom, Gallery Alma Blou

Small work of Selsio Martha on show at Gallery Alma Blou


Your comment please...

  • RSS
  • Facebook
  • Twitter