blog | werkgroep caraïbische letteren

Talkshow slavernij

Op zondag 22 augustus a.s. vindt in het Internationaal Theater Amsterdam (oftewel de Amsterdamse Stadsschouwburg op het Leidseplein) de Talkshow Slavernij plaats. Het zal gaan over afkomst en identiteit, migratiestromen en verschillende herinneringen van cultuur.

Reggie Baay schrijft op 11 augustus 2021 op Facebook: Vanmorgen met Ranomi Kromowidjojo (die net terug is van de Olympische Spelen in Tokio!) in mijn werkkamer repeteren en bijschaven van onze ‘dubbel-monoloog’ voor de talkshow Slavernij

De show wordt gepresenteerd door Jörgen Raymann. Verder zijn er gesprekken met Hariëtte Mingoen, Nancy Jouwe, Chjanoy Kromowidjojo en optredens van Marius Atmoredjo, David Partowihono en Harrie Djojowikromo. En het mooie is dat er weer (veel ) publiek mag komen!


Wie de show in het Internationaal Theater Amsterdam (ITA) wil bijwonen: het organiserende Rijksmuseum heeft een kaarten-win actie voor gratis kaarten. Winnen kan via: rijksmuseum.nl/winnen


Reggie Baay in zijn werkkamer

Wie liever een kaartje koopt of online wil meekijken: zie de website van het Rijksmuseum (Talkshow Slavernij – Rijksmuseum).


Your comment please...

  • RSS
  • Facebook
  • Twitter