blog | werkgroep caraïbische letteren

Taalsalon met Guillaume Pool

ZO – de Bibliotheek voor Zelfontwikkeling – waar vorig jaar tal van Taalsalons werden georganiseerd – kleinschalige literaire activiteiten in huiskamersfeer – is verhuisd. We zitten nu op de Willy Cairostraat 10 te Flora en ook op de Einsteinstraat 27 – Mon Plaisir. Hierbij de officiële uitnodiging voor de eerste literaire activiteit van dit jaar in de Taalsalon van ZO – de Bibliotheek voor Zelfontwikkeling.

 

 

Liefhebbers van mooie taal en van de kunst van communiceren en vertellen, “fans and friends” van vertelkunstenaar Guillaume Pool, jullie zijn van harte welkom.

Iedereen die voor groepen mensen optreedt heeft baat bij het leren van de communicatie technieken van vertelkunstenaars.
Heb je interesse in het aanscherpen van je communicatieve vaardigheden? laat mij dan weten.
Bij een minimum aantal deelnemers zal ik de heer Pool uitnodigen om in april een cursus/workshop/masterclass te verzorgen voor – aspirant vertellers, voor trainers en mensen die beroepsmatig in het openbaar spreken ”

Voor nu alvast gratis smullen van verhalen en informatie over de kunst van het vertellen door deze meester verteller. – Laat mij aub weten of u komt – op 8679565, dan weet ik hoeveel drank en hapjes etc er geregeld moeten worden.

 

[Bericht van Romeo Haas.]

Your comment please...

  • RSS
  • Facebook
  • Twitter