blog | werkgroep caraïbische letteren

Surinaamse journaliste Gail Eijk stapt op bij Apintie

De Surinaamse journaliste Gail Eijk (46) stopt bij radio- en televisiezender Apintie. Dit maakt Eijk bekend op haar Facebook pagina.

Gail Eijk (Youtube)

“Helaas is het anders gegaan dan ik had gewild en voelde ik mij in een positie gemanoeuvreerd waarbij ik de eer aan mijzelf wou houden en heb ik besloten om mijn loopbaan bij Apintie Radio & Televisie te beëindigen”, schrijft Eijk, die net terug is van een vakantie in Nederland, op Facebook.

De journaliste kwam in november 2005 bij Apintie en vervulde de afgelopen jaren de taak als Hoofd Nieuwsdienst. Eijk kijkt met een goed gevoel terug op 13 jaar Apintie. “Het is jammer, maar ik kijk met een dankbaar hart terug. Ik heb enorm veel geleerd. Ik ga nu rustig kijken in welke richting of waar mijn volgende uitdaging ligt”, besluit de journaliste.

.

Ik ben heel goed aangekomen in Suriname. Helaas is het anders gegaan dan ik had gewild en voelde ik mij in een positie gemanouvreerd waarbij ik de eer aan mezelf wou houden en heb ik besloten om mijn loopbaan bij Apintie Radio & Televisie na bijkans 13 jaar te beeindigen.

Het is jammer maar ik kijk met een dankbaar hart terug.

Ik heb enorm veel geleerd.
En ik ga nu rustig kijken in welke richting of waar mijn volgende uitdaging ligt.

Meer weergeven

[van dagonline, 18 oktober 2018]

Your comment please...

  • RSS
  • Facebook
  • Twitter