blog | werkgroep caraïbische letteren

SSG: Levensfasen, gebruiken en rituelen in Suriname

De jaarlijkse Konmakandra van de Stichting voor Surinaamse Genealogie vindt plaats op zaterdag 20 oktober 2018 van 10:00 – 16:30 uur. Het thema van deze Konmakandra is: Levensfasen, gebruiken en rituelen in Suriname: van de geboorte tot en met het overlijden.

 

In de bijlage treft u de details van het programma en een verdere introductie van de sprekers.

De locatie is: Bibliotheektheater van de Centrale Bibliotheek Rotterdam, Hoogstraat 110, 3011 PV Rotterdam (nabij Station Blaak), bereikbaar via Route (Google Maps). U kunt ook gratis parkeren op P&R Kralingse Zoom en van daaruit met het openbaar vervoer reizen naar en van de locatie.

Wilt u zo vriendelijk zijn tijdig te mailen naar info@surinaamsegenealogie.nl of u aanwezig zult zijn en met hoeveel personen.
Geeft u tevens aan of u gebruik zult maken van de lunch, verzorgd door onze externe cateraar.
De toegang is gratis voor donateurs en bedraagt € 7,50,- voor introducés.

Met vriendelijke groet
Het Bestuur van de Stichting voor Surinaamse Genealogie.

 

Uitverkocht

16 oktober 2018:
Beste Donateur,

Tot groot genoegen kan ik u mededelen dat de Konmakandra VOLLEDIG UITVERKOCHT is.

Donateurs die zich, zoals voorgaande jaren niet hebben aangemeld voor de Konmakandra en toch komen, worden niet toegelaten tot de Konmakandra.

Mocht u zich hebben aangemeld met introducés en u of uw introducé(s) zijn van plan de Konmakandra niet meer te bezoeken, geeft u dat per ommegaande aan, want dan kunnen wij de mensen op de lange wachtlijst de gelegenheid geven om in uw plaats of die van uw introduce de Konmakandra te bezoeken.

Het emailadres hiervoor is info@surinaamsegenealogie.nl

Met vriendelijke groet
Het Bestuur van de Stichting voor Surinaamse Genealogie

*

17 oktober 2018:

Geachte donateur,

Wij constateerden achteraf dat de toonzetting van ons vorige bericht (‘Konmakandra Uitverkocht’) anders had gekund en dat een toelichting van de achtergrond en bedoeling ervan ontbrak. Onze excuses daarvoor.

Het feit wil dat wij deze keer weliswaar een grotere zaal hebben dan voorheen (179 plaatsen) maar dat het aantal aanmeldingen het beschikbaar aantal stoelen ruim overtreft. Afgelopen weekend hadden zich al ruim 240 mensen aangemeld. Dit hebben we nog nooit meegemaakt en het heeft ons overvallen. We hebben een groot aantal mensen (in de eerste plaats niet-donateurs) die zich na vorige week hebben aangemeld, nul op het rekest moeten verkopen dan wel op een wachtlijst moeten zetten.

Wat we met de algemene mail van gisteren beoogden, was louter en alleen om te voorkomen dat u zaterdag – indien u zich niet hebt aangemeld – een mogelijk lange reis naar Rotterdam maakt, om daar te constateren dat er in de zaal geen plaats voor u is en u dus de lezingen niet kunt volgen.

Wij zorgen er in elk geval voor dat audio-opnamen worden gemaakt en een gedetailleerd verslag op de website en in WiRutu beschikbaar komen.

Hoogachtend,

Het bestuur van de Stichting voor Surinaamse Genealogie

Your comment please...

  • RSS
  • Facebook
  • Twitter