blog | werkgroep caraïbische letteren

Dr Sophie Redmondlezing door Eileen Stornebrink

De Dr Sophie Redmondlezing 2024, georganiseerd door Stichting Between The Lines, wordt op zondag 24 maart 2024 gegeven door Eileen Stornebrink, een jonge en veelbelovende architect en programmamaker met een indrukwekkend portfolio.

Eileen Stornebrink

Eileen Stornebrink, afgestudeerd aan de Technische Universiteit Delft, is medeoprichter van Studio Inscape, een innovatieve ontwerppraktijk met een diepgaande focus op architectuur, landschapsarchitectuur, ecologie en filosofie. Haar toewijding aan ruimtelijk onderzoek en interventies heeft niet alleen lokaal, maar ook internationaal impact gehad.


In haar rol als keynote speaker zal Eileen Stornebrink haar inzichten delen over de cruciale verbinding tussen architectuur, ecologie en maatschappelijke vraagstukken. Haar ervaringen, waaronder samenwerkingen met het Architectuur Instituut Rotterdam (AIR) en bijdragen aan projecten in Nederland en Suriname, maken haar een inspirerende spreker voor de Dr Sophie Redmondlezing.
Wij kijken ernaar uit om Eileen Stornebrink te verwelkomen op dit bijzondere evenement, waar haar visie en expertise ongetwijfeld een waardevolle toevoeging zullen zijn aan de dialoog over de hedendaagse uitdagingen binnen de architectuur en stedenbouw.


Mis deze unieke gelegenheid niet en reserveer alvast uw plek voor de Dr. Sophie Redmondlezing 2024. Samen gaan we de diepte in en laten we ons inspireren door de visionaire bijdragen van Eileen Stornebrink.

Plaats: OBA, Oosterdok, Amsterdam.
Datum en tijd: zondag 24 maart 2024, 15.00-18.00 uur.
Tickets klik hier

Your comment please...

  • RSS
  • Facebook
  • Twitter