blog | werkgroep caraïbische letteren

Sneeuwwitje De Musical naar Suriname

Na het groot succes van de Family Musical Dora The Explorer, brengt de Stichting KinderCoach, in samenwerking met Van Hoorne Entertainment, Sneeuwwitje De Musical naar Suriname.

sneeuwwitje

Sneeuwwitje is een Duits sprookje en is nu één van de bekendste sprookjes ter wereld. Het is geschreven door de gebroeders Grimm in 1812.

Het streven van bovenstaande organisaties is om zoveel mogelijk kinderen in de gelegenheid te stellen de musical bij te wonen. Er zullen 8 voorstellingen gegeven worden, waarvan 3 zullen zijn voor kinderen in moeilijkere financiële en sociale omstandigheden.

De kaarten voor deze voorstellingen zullen gedoneerd worden. Dit wordt mogelijk gemaakt dankzij particulieren en bedrijven zowel hier als in het buitenland die al hun hulp hebben toegezegd. Maar om het doel van 1500 kinderen te halen is de St. KinderCoach nog op zoek naar donateurs, sponsoren en helpende handen. Belangstellenden kunnen hiervoor bellen met de St. KinderCoach op 558338/450291. Hierdoor kan ook dit keer een droom werkelijkheid worden voor zoveel mogelijk kinderen.

De shows van Sneeuwwitje De Musical zullen plaatsvinden in theater Thalia van donderdag 25 t/m zondag 28 juni. De verkoop van de kaarten voor de 5 overige voorstellingen is op maandag 18 mei van start gegaan. Een kaartje kost SRD 60.

 

De verkooppunten voor alle voorstellingen zijn Alegria aan de Keizerstraat en de filialen van Dio in de Hermitage Mall en de Maretraite Mall. De kaartjes voor de voorstellingen zijn op donderdag ook bij Dio Lelydorp te verkrijgen.

Zie www.kindercoachsuriname.com.

 

[van GFC Nieuws, 20 mei 2015]

Your comment please...

  • RSS
  • Facebook
  • Twitter