blog | werkgroep caraïbische letteren

Selfpubbers

Heb je een boek geschreven in eigen beheer? En geef je weleens lezingen over dat boek? Misschien is inschrijving bij De Schrijverscentrale iets voor je.

De Schrijverscentrale bemiddelt al ruim vijftig jaar voor schrijvers die door traditionele uitgevers worden gepubliceerd. We hebben ongeveer 4000 schrijvers in ons bestand, waaronder grote namen, zoals Geert Mak, Tommy Wieringa en Adriaan van Dis. In 2020 is het voor het eerst ook mogelijk voor self-publishers om zich, onder bepaalde voorwaarden,  bij ons aan te sluiten. De nieuwe mogelijkheid vormt vooralsnog een pilot, die loopt tot 1 november.

Voor schrijvers die zichzelf uitgeven zijn er nu twee routes naar ons bestand: ofwel je voldoet aan een aantal criteria  en kunt dat bewijzen, ofwel je betaalt voor een externe beoordeling. De criteria hangen samen met zaken als verkoop, ervaring en professionaliteit. De externe beoordeling kost € 250 excl btw. Kijk op onze website voor meer informatie: https://deschrijverscentrale.nl/campagnejaren/1502150

Your comment please...

  • RSS
  • Facebook
  • Twitter