blog | werkgroep caraïbische letteren

Schrijversgroep-avond met Neus, Ganga en Yacoop

De volgende reguliere literaire avond van Schrijversgroep 77 is op woensdag 17 april 2024. Gasten zijn Hilde Neus, Bish Ganga en Vanessa Yacoop.

Vanessa Yacoob

Hilde Neus zal in verband met haar onderzoek ingaan op: “Vrouwen in de achttiende eeuw”. Bish Ganga was op 2 april jarig en de Schrijversgroep wil deze maand wat extra aandacht aan hem besteden. Zijn boek: Rechteroever van de Saramaccarivier zal op deze avond verkocht worden voor SRD 500,-. De normale prijs is: SRD 666,-. Zijn eerst boek: Lalbahadoer. Een fatale liefde zal voor een speciale prijs van SRD 350.- verkocht worden. Na de pauze zal Vanessa Yacoop haar boek The Experience of Life after Death presenteren. Het boek is in het Engels geschreven en kost USD 25,- of SRD 900,-. De opbrengsten van haar boek gaan naar de stichting Sheriff Foundation (de naam van haar vader). De opbrengsten worden gedoneerd aan sociale instellingen, zoals weeshuizen, scholen, etc.

Zoals gebruikelijk zullen Ismene Krishnadath en Atlantis Books & More een boek belichten.

Onze reguliere boekentafel is er natuurlijk ook, samen met Atlantis Books die ervoor zorgt dat er elke maand een goeie variëteit aan boeken tegen een schappelijke prijs op tafel ligt.

Inloop: 19:00u, start: 19:30u.
Plaats: Tori Oso aan de Fred Derbystraat 76

De entree is zoals gewoonlijk vrij. Zie wel ons mandje bij de intekentafel voor een vrijwillige bijdrage niet over het hoofd.

Your comment please...

  • RSS
  • Facebook
  • Twitter