blog | werkgroep caraïbische letteren
0
 

Sanne Landvreugd met Fulco

Saxofoniste Sanne Landvreugd en pianist/zanger Fulco treden op vrijdag 21 april 2017 op in Urk.

 

Sanne Landvreugd. Foto © Michiel van Kempen

Sanne Landvreugd begon op haar twaalfde met saxofoon spelen. Eerst bij de locale muziekschool en eenmaal woonachtig in Amsterdam kreeg ze o.a. les van Bart Suer. Met name jazz, funk en veel improviseren prikkelde haar. Zo bereidde ze zich voor op het conservatorium. Na een aantal jaar hield ze het daar voor gezien en vertrok naar Suriname, waar ze verschillende groepen leidde. Eenmaal terug in Nederland pikte ze toch weer haar studie aan het conservatorium op en is ze in 2007 in Rotterdam afgestudeerd bij Benjamin Herman en Simon Rigter.

Tijdens haar studie was ze al actief met diverse eigen groepen zoals het Sanne Landvreugd trio en The Brass Babes. Inmiddels heeft ze op menig podium gestaan en aan veel festivals meegewerkt en heeft ze een herkenbare eigen stijl ontwikkeld op haar saxofoon.

Allround pianist / zanger Fulco entertaint met vleugel voor feesten, recepties en bruiloften. Indien u op zoek bent naar smaakvol entertainment van hoog niveau, dan bent u bij Fulco aan het juiste adres. Fulco neemt naast de nodige elektronica standaard een eigen vleugel mee wat zijn optredens net dat beetje extra geeft.

Fulco is een graag geziene pianist op bruiloften, recepties, bedrijfsopeningen en andere feesten. Ook is Fulco te boeken in combinatie met andere muzikanten, zoals een extra pianist, saxofonist, drummer, gitarist of zangeres.
Tijd: 21:00
Locatie: Urk Besloten.

Your comment please...

  • RSS
  • Facebook
  • Twitter