blog | werkgroep caraïbische letteren
0
 

Sabrina Starke deelt haar persoonlijke verhaal in Tori

Zondagmiddag 13 december vindt een nieuwe aflevering van Tori plaats in de Tolhuistuin in Amsterdam. Hoofdgast is zangeres Sabrina Starke. Samen met haar gasten – presentator/performer Ad Visser, zanger Gery ‘GMB’ Mendes, de Vlaamse storyteller Neske Beks, schrijfster Christine Otten en rapper/dichteres Rosa Ana – presenteert ze haar verhaal met de titel ‘Reflecting the times through art’.

Sabrina-Starke

Sabrina Starke

 

Tori is het Surinaamse woord voor verhaal. Het is ook de naam van een exclusief programma dat iedere tweede zondag van de maand in de Tolhuistuin plaatsvindt. Eén artiest neemt het publiek met verschillende gasten mee in zijn/haar persoonlijke verhaal en inspiratiebronnen. Op deze manier leer je een andere kant van de artiest kennen.

Het resultaat is een warme jamsessie vol muziek, storytelling en theater. De locatie is de IJzaal van de Tolhuistuin, een intieme ruimte met uitzicht over het IJ, die plaats biedt aan een select publiek. Eerdere TORI hoofdgasten waren Pete Philly en Pink Oculus.

Tori is een co-productie van Rightaboutnow INC en Stichting Tolhuistuin.

Tori: Sabrina Starke

Zondag 13 december
Tolhuistuin, IJzaal, Amsterdam, pontje over het IJ en u bent er
Aanvang: 15:00
Zaal open: 14:30
Tickets: 7,50
Kaarten via tolhuistuin.nl

TORI abonnement
Voor de échte liefhebbers is er het TORI abonnement: 4 TORI’s voor 25 euro. Naast de mooie korting ben je hiermee verzekerd van een plek bij de volgende edities. Een abonnement ontvang je door een mail te sturen aan reserveren@tolhuistuin.nl. Het abonnement ligt dan bij de kassa voor je klaar.

Your comment please...

  • RSS
  • Facebook
  • Twitter