blog | werkgroep caraïbische letteren
0
 

Ronald Snijders: Activiteiten in verband met mijn 70 ste geboortejaar

In verband met mijn 70-ste verjaardag op 8 april 2021 krijg ik van diverse vrienden, kennissen en familie en fans vragen over wat en hoe op die dag of later.

Ik zal door de huidige beperkingen geen ontmoetingen organiseren op 8 april. Er is ook geen feest of concert op 8 april. Wel ga ik s’avonds die dag live op faceboek om zo net iedereen online contact te hebben en lanceer ik mijn nieuwe cd. Vanaf de dag na mijn verjaardag tot en met 18 mei is er vanaf de buitenkant van het nieuwe station Delft (Huis van de stad) vier weken lang een expositie van fotos, affiches etc betreffende mijn toenmalige muzikale activiteiten dag en nacht zichtbaar. Deze is georganiseerd door de werkgroep RS70 die de meeste hieronder vermelde concerten ook organiseert.Vanaf 22 juni 2021 is er een grote voor iedereen toegankelijke expositie rond mij in het Prinsenkwartier te Delft genaamd “Ronald Snijders Made for music”. Deze duurt vier weken tot 20 juli. Ik zal daar regelmatig aanwezig zijn en ontmoetingen kunnen hebben. Toegang gratis. Op 25 juni treed ik op in Den Haag met mijn birthday concert. (lokatie volgt). Toegankelijk voor publiek.Op 26 juni treed ik op in theater De Veste te Delft. De kaartenverkoop daarvan is reeds gestart. Op 27 juni treed ik op in het Bijlmer parktheater te Amsterdam Zuidoost met o.a. Jazz orchestra van het Concertgebouw. Ook op Keti Koti 1 juli en enkele andere locaties . Mededelingen daarover volgen nog. Op 25 juli speel ik met de Ronald Snijders band in club New Orleans te Amsterdam. (Is niet een RS70 concert).In Zuidplein theater te Rotterdam komt er in september ook een birthday concert. Mededelingen volgen.Wijzigingen voorbehouden natuurlijk. Ik verheug me erop talrijke vrienden, kennissen, familie en fans bij de komende concerten te mogen verwelkomen!Met dank aan werkgroep RS70 en het Jazzorchestra van het Concertgebouw. Gran tangi! Ronald

Your comment please...

  • RSS
  • Facebook
  • Twitter