blog | werkgroep caraïbische letteren

Roemer en Steffi in Tilburg

Op zaterdag 1 april j.l. was Astrid H. Roemer te gast op het Tilburgse literaire festival TILT. Zij was niet alleen afgereisd vanuit haar woonplaats Gent, maar bracht haar huisgezel mee: poes Steffi. Die mocht dan ook delen in de poëtische aubade die de P.C. Hooftprijswinnaar haar bracht.

 

 

Astrid H. Roemer – Op Poes Steffi

1.
Miauw ik ben wakker en krijg ik
een kus. Niet op mijn tenen maar op mijn
slaapmuts. Ik heb je gemist. Je
was niet in mijn dromen. Je lag naast mij
in bed. Ik heb jou niet meegenomen. Maar jij bent
mijn maat en mijn betere helft. Ik wil voor je zorgen tot
in het uur dat je sterft.

 

 

Lees het gedicht hier verder.

Astrid H. Roemer geeft op 21 mei de vijfde Cola Debrotlezing in Amsterdam. Meer informatie klik hier.

on 02.04.2017 at 22:17
Tags:

Your comment please...

  • RSS
  • Facebook
  • Twitter