blog | werkgroep caraïbische letteren

Rihana Jamaludin bij Speeches

Rihana Jamaludin is op vrijdag 2 februari te horen bij Speeches, een programma over het genot van het spreken in eenrichtingsverkeer. In een bijzondere setting passeren telkens zes korte alleenspraken, hommages aan het leven, de rede. In de Rode Salon van De Nieuwe Vorst, Willem II straat 49, Tilburg, aanvang 17.00 uur.

‘Er bestaan verschrikkelijke verleidingen waar kracht en moed voor nodig zijn om eraan toe te geven,’ aldus Oscar Wilde. In deze hedonistische tijden van ongebreideld graaien, funshoppen, mateloos feesten en thrill seeking is een stoïcijns leven misschien nog niet zo’n slecht idee. Wat brengt jou in verleiding?
Speeches Jaargang drie. Niet meer weg te denken in de programmering van De NWE Vorst, op de eerste vrijdag van de maand rond borreltijd. Elke eerste vrijdag van de maand betreden zes genodigden het podium om een korte speech te geven. Met toesprekers uit allerlei gelederen, soms ervaren podiumbeesten, soms verlegen binnenvetters. Zij delen hun persoonlijke verhaal met u en prikkelen uw geest, treffen doel, geven een grimas, laten u niet onberoerd.
Volgens traditie te beginnen met een filmpje van Leonard Bedaux Cinema.
Kom voor ‘Verleiding’ op 2 februari om 17 uur naar De Rode Salon van De Nieuwe Vorst in Tilburg! Toegang gratis, bar is open.
Data voorjaar 2018: 5 januari, 2 februari, 2 maart, 6 april, 4 mei, 1 juni.

Your comment please...

  • RSS
  • Facebook
  • Twitter