blog | werkgroep caraïbische letteren

Raymi’s Zorgeloze Zomeravond

Een zomerse, relaxte avond in de Tolhuistuin met theater, dans muziek, en een talkshow

Aanstaande zondag vindt de eerste editie van Raymi’s Zorgeloze Zomeravond plaats. De weerberichten zijn ons zeer gunstig gezind – 21 graden, zonnetje… Dat wordt dus een heerlijke avond in de Tolhuistuin.
Dus…we zien jullie graag op zondag 29 augustus in de Tolhuistuin in Amsterdam Noord.

Een avond met theatrale acts van Alvaro Oosterwolde, Anne Chris van Doesburg en Max Wind / Samir Veen en theater en muziek van Bahghi Yemane.

De avond wordt afgesloten met een talkshow waarin Raymi Sambo met Barrie Stevens en Marian Mudder spreekt over het thema ‘ontheemd zijn’.

Zondag 29 augustus 2021, 19.30 uur
Tolhuistuin, Amsterdam Noord, (net na de pont)

Kaarten à €15,00 via de Tolhuistuin >

Talkshowgasten: Barrie Stevens & Marian Mudder

Barrie Stevens, danser, choreograaf, regisseur en acteur werd bij het grote publiek vooral bekend als jurylid in de Soundmixshow. Hij werd geboren in Londen. Als 18-jarige deed hij auditie voor de Snip & Snap Revue. Hij werd aangenomen en emigreerde naar Nederland. Hoe snel voelde Barrie zich thuis in Nederland?

Marian Mudder is actrice (o.a. Baantjer, Vrouwenvleugel en Flikken Maastricht) en schrijfster (o.a. Geluksblind, Volgende keer bij ons, Opium). Daarnaast is Marian is ook succesvol mental coach en mindfulness trainer. Momenteel schrijft ze een boekt een over angst en hoe ervan af te komen.

Raymi Sambo spreekt met hem en met actrice Marian Mudder over ‘je ontheemd voelen’. Een belangrijk thema in de nieuwe voorstelling Kaap Liefde, die Raymi nu aan het regisseren is. Kaap Liefde is vanaf do 16 september te zien in het theater,  Marian Mudder speelt één van de hoofdrollen.

on 24.08.2021 at 15:06
Tags: /

Your comment please...

  • RSS
  • Facebook
  • Twitter