blog | werkgroep caraïbische letteren

Win Droomkoffer, doe mee met de Rapport Challenge!

Voor (groot)ouders die bij willen blijven

In de videoclip Rapport van Ymani dansen ze met Droomkoffer boeken. Dit lied is een hit op veel scholen en klinkt in de gangen en op schoolpleinen. Er zijn zelfs klassen waar ze elke dag deze videoclip groot op het digibord afspelen. Het gaat over goed je best doen op school en 7, 8 en 9 op je rapport halen. Het lied Rapport kwam met stip binnen op nummer vijf in de Kids Top 20. Rapport is een maand geleden gepubliceerd en de videoclip heeft nu al bijna 400.000 views op YouTube.

 

Wil je als (groot)ouder laten zien dat je modern bent? TIP dan je (klein)kind over de RAPPORT CHALLENGE… Leerlingen maken kans om met hun HELE klas gesigneerde Droomkoffer boeken te winnen. Met handtekeningen van de kinderboekenschrijfster Charlotte Doornhein & de bekende choreograaf en danser Shaker.

 

Rapport Challenge:
1 Zing samen met jouw klas, juf of meester het refrein van rapport
2. Film het en post het op je instagram met de hashtag #rapportchallenge
3. Tag @netkidsonline en @ymaniramsahai en vermeld de naam van je school erbij.
(Alle videos komen op de instagram van Ymani en Netkidsonline)

Bij de 1.000.000 Youtube views wint de leukste inzending voor zijn of haar hele klas, gesigneerde exemplaren van het boek Droomkoffer. Ga voor meer informatie over het boek droomkoffer naar www.droomkoffer.nl

 

Je kunt natuurlijk ook het boek Droomkoffer uit de videoclip Rapport van Ymani cadeau geven aan je (klein)kind. Het boek is te koop in elke boekhandel in Nederland of online voor slechts 10 euro. De boodschap van Droomkoffer is dat je alles kunt bereiken, als je maar in jezelf gelooft en hard werkt voor je droom. Het jonge talent Ymani laat zien dat dit echt zo is. Eerder werd ze uit tienduizenden kinderen gekozen om met Justin Bieber te dansen tijdens zijn Purpose Tour in Gelredome. En nu maakt ze haar droom waar door haar eerste videoclip Rapport uit te brengen.

Videoclip Rapport van Ymani: klik hier

Succes met de Rapport Challenge!

Auteur Charlotte Doornhein schrijft veel Caraïbische kinderboeken. Een aantal boeken is naast het Nederlands ook in het Papiamentu of Papiamento verkrijgbaar. Nieuwsgierig? Kijk op www.charlottedoornhein.nl

Your comment please...

  • RSS
  • Facebook
  • Twitter