blog | werkgroep caraïbische letteren

Ramkisoen: Een oplichter in handel en wetenschap

Naar aanleiding van het artikel “Dennis Ramkissoon bouwt vooral een puinhoop” in Parbode gingen Ilovesu en vrienden op onderzoek uit naar de handel en wandel van deze vent. En tot hun grote verbazing hebben we de volgende criminele activiteiten van hem ontdekt:

1. Zijn echte naam is geen Dennis Ramkissoon maar Mahenderkoemar Ramkisoen (zie kopie van zijn paspoort en visum in de bijlage). Hij is niet ingeschreven bij CBB. Hij opereert sinds 2008 onder een valse naam in Suriname!

2. Nationaal Mediation Instituut Suriname bestaat niet bij de Kamer van Koophandel. Hij staat wel geregistreerd als bestuurder van stichting Amjosh onder de naam Mahenderkoemar Ramkisoen (zie kopie uittreksel KKF in de bijlage). Nationaal Mediation Instituut Suriname is dus vanaf 2009 een nep-organisatie (niet echt), zie http://www.mediationsuriname.net/index.html

3.Zijn vele titels (Mr. Drs. MSc. LL.M) kloppen ook niet, allemaal bij elkaar gelogen. Dit wees navraag bij de verschillende universiteiten en instituten ( die op zijn indrukwekkende cv staan) uit. Hij kan deze diploma’s ook niet aantonen.

4. Hij heeft vanaf 2008 minimaal 12 mensen financieel opgelicht, met de dood bedreigd met zijn pistool en ernstig mishandeld, alsmede 2 oud-medewerksters aangerand. Ook een bekende Surinaamse wetenschapper behoort tot de benadeelden. De namen van deze mensen zijn bij Ilovesu bekend en beschikbaar voor justitie. Close friends en enkele oud-medewerkers hebben bevestigd dat hij verslaafd is aan cocaine. De meeste mensen zijn bang om aangifte bij de politie te doen uit angst door hem vermoord te worden. Een van hen (advocaat Mr. D.Chocolaad) heeft wel aangifte bij de politie en de PG gedaan maar helaas doet justitie niks tegen deze zware crimineel.

 

Hij loopt dus nog steeds vrij rond en gaat vrolijk verder met zijn praktijken. Elke week maakt hij een nieuwe slachtoffer. Hij is NDPer en is hierdoor onaantastbaar. Hij is namenlijk vaker gesignaleerd met NDP-toppers zoals Ambassadeur Harvey Naarendorp, BuZa-minister Winston Lackin, Gilly van Holt, … Hierdoor denkt hij dat hij dit soort praktijken mag blijven doen.
Lees het artikel in Parbode klik hier
on 29.04.2012 at 11:11
Tags: /

4 comments to “Ramkisoen: Een oplichter in handel en wetenschap”

 • [verwijderd door redactie vanwege anonimiteit]

 • Ik heb wegens verhuizing de totale inboedel en zijn mercedes ml gekocht en hem betaald. Ik heb echter tot de dag van vandaag niets ontvangen. Hij heeft mij ook niet betaald voor een heleboel geleverde diensten. Dennis gebruikt rond de 4 gram cocaine per dag. Zijn tussenschot van zijn neus is bijna verdwenen door het snuiven van de coke. Dennis is ook gek op hele hele jonge meisjes(onder de 12 jaar). Dennis is een soort pimp die vrouwen financieel uitkleedt. Hij zat in een bepaalde comissie van Desi Bouterse maar deed verslag rechtstreeks aan de heer Santohkie voorzitter van de Vhp. Dennis had ook contakten met de CIA. Dennis had 2 vuurwapens in de kast bij hem thuis. Had hij wel ooit een vuurwapen vergunning? Dennis zijn blanke Nederlandse vrouw heeft hem verlaten met zijn 2 kinderen en de 2 kleine honden omdat Dennis totaal geen geld meer had, en omdat ze moe was van zijn oplichtings praktijken. Dennis moet AZ ziekenhuis nog 60000 srd betalen omdat ze hem hadden gedokterd aan zijn hart. Ik kan het weten omdat ik dichtbij hem was en omdat ik in hem geloofde. Maar wat in het vat zit verzuurd niet. Ik kom hem wel tegen. Perry 0031637585084

  • Perry de Graag
   Hij woonde toch gratis bij hem ?
   En nu schrijf je dit , je negoride afkomst is dat nu naar boven komt

   • Perry de Graav liever hou je je bek gewoon, ga je nog door voor slimmerd !

Your comment please...

 • RSS
 • Facebook
 • Twitter