blog | werkgroep caraïbische letteren

Pete Philly, Sabrina Starke en Pink Oculus delen persoonlijke verhalen en inspiratiebronnen in TORI

Zondagmiddag 11 oktober vindt de eerste van een reeks exclusieve TORI’s plaats in de Tolhuistuin in Amsterdam-Noord. Hoofdgast van deze première is zangeres Pink Oculus. Samen met haar gasten – rapper Unorthadox, visual artist Bouba Dola, zangeres/muzikante iET en diverse verrassingsacts – gaat ze op zoek naar het antwoord op de vraag: ‘Wanneer wist jij dat liefde echt was?’ Artiesten voor de komende edities van TORI zijn Pete Philly en Sabrina Starke.

 

Sanne Sabrina2

Sabrina Starke (rechts)

 

Tori is het Surinaamse woord voor verhaal. Het is ook de naam van een exclusief programma dat iedere tweede zondag van de maand in de Tolhuis plaatsvindt. Eén artiest neemt het publiek met verschillende gasten mee in zijn persoonlijke verhaal en inspiratie. Zo leer je een andere kant van de artiest kennen.

Het resultaat is een theatrale jamsessie vol muziek, storytelling, theater en beeldende kunst. De locatie is de IJzaal van de Tolhuistuin, een intieme ruimte met uitzicht over het IJ, die plaats biedt aan een select publiek.

Pink Oculus is het alter-ego van de Amsterdamse zangeres Esperanzah Denswil. Ze schrijft liedjes, gedichten en verhalen. Maar Pink Oculus zingt vooral erg goed. In 2014 wordt ze door 3FM uitgeroepen tot Serious Talent, niet in de laatste plaats door haar stagepresence. Haar singles ‘Sweat’ en ‘Overdue’ worden goed opgepikt door de Nederlandse media; een nieuw talent dat staat te trappelen om Nederland te overtuigen met soulvolle beats en pulserende synths met zang en rap.

TORI is een co-productie van RIGHTABOUTNOW INC en Stichting Tolhuistuin.

 

Zondag 11 oktober
Tolhuistuin, IJzaal
Aanvang: 15:00
Zaal open: 14:30
Tickets: 7,50
Kaarten via tolhuistuin.nl

TORI abonnement
Voor de échte liefhebbers is er het TORI abonnement: 4 TORI’s voor 25 euro. Naast de mooie korting ben je hiermee verzekerd van een plek bij Pete Philly (8 november), Sabrina Starke (datum volgt) en een nog bekend te maken gast. Een abonnement ontvang je door een mail te sturen aan reserveren@tolhuistuin.nl. Het abonnement ligt dan bij de kassa voor je klaar.

on 07.10.2015 at 23:46
Tags:

Your comment please...

  • RSS
  • Facebook
  • Twitter