blog | werkgroep caraïbische letteren

Perdu: Radical Read-in

Literair Theater Perdu in Amsterdam biedt dit weekend geen programma met sprekers, maar een stille, collectieve leeservaring! In het teken van de Black Achievement Month staat er op zondag 20 oktober 2019 de tweede Radical Read-in op het programma.

Perdu nodigt je uit in stilte het werk van je favoriete zwarte auteurs te lezen. Ook zal WALTER Books een selectie boeken meebrengen, om nieuwe pareltjes te ontdekken en te lenen tijdens de middag. Aan het einde van de Read-in wordt de korte film Don’t Shoot The Messenger vertoond, van slam poet en filmmaker Lisette Ma Neza. Reserveer hier je gratis kaartje! Ook is de inschrijving voor Vers van het Mes XXXIX geopend, een poëzieprogramma dat inzet op dichters die nog geen bundel hebben gepubliceerd. Ben jij de dichter die Perdu zoekt? Lees er hier meer over!

Ten slotte wijzen we je graag op de aankomende programma’s: Open Microfoon op 1 november, What I’m feeling is something else, een programma in het teken van David Wojnarowicz, op 8 november, en de Hans Groenewegenlezing met Alfred Schaffer op 16 november.

Perdu
Kloveniersburgwal 86
1012CZ Amsterdam

Your comment please...

  • RSS
  • Facebook
  • Twitter