blog | werkgroep caraïbische letteren

Paramaribo Perspectives

Op donderdag 9 september 2010 om 20.00 uur vindt in TENT te Rotterdam de opening plaats van Paramaribo Perspectives. Er is werk te zien van Ken Doorson, Neil Fortune, Sri Irodikromo, Jeroen Jongeleen, Jurgen Lisse, Kurt Nahar, Bas Princen, Ravi Rajcoomar, Dhiradj Ramsamoedj, Arnold Schalks, Otto Snoek, George Struikelblok, Roberto Tjon A Meeuw, Hulya Yilmaz, Mels van Zutphen.

Donderdag 9 september opent de omvangrijke groepstentoonstelling Paramaribo Perspectives. Een feestelijke avond vol optredens van o.a. Howard Komproe, Wi Egi Sani, Groot Bazuin, Sweet Masters, dj’s N3, Tjon Rockon en food en drinks uit de Surinaamse keuken van Anasta.

Paramaribo Perspectives onderzoekt de rol van de kunstenaar als bemiddelaar van veranderende culturele, politieke en sociale verhoudingen. In de tentoonstelling komt een zelfbewuste generatie Surinaamse en Nederlandse kunstenaars samen. De tentoonstelling is de afsluiting van een intensieve culturele uitwisseling tussen kunstenaars uit Rotterdam en Paramaribo.

.
Bij de tentoonstelling organiseert TENT een uitgebreid randprogramma: Cinema Torarica in Roodkapje – een doorlopend filmprogramma samengesteld door Karel Doing; een buitententoonstelling in Wijkpark Oude Westen; een debattenreeks in samenwerking met De Unie en een educatief programma.

TENT.
Witte de Withstraat 50
3012 BR Rotterdam
+3110 413 54 98
www.tentrotterdam.nl

TENT is onderdeel van/part of CBK Rotterdam

De expositie is te zien tot 31 oktober 2010.

Your comment please...

  • RSS
  • Facebook
  • Twitter