blog | werkgroep caraïbische letteren

Nieuwe kinderboekjes Publishing Services Suriname

Er zijn vier nieuwe titels uitgekomen bij Publishing Services Suriname. Alles in full color. Als extraatje bij het WK-voetbal schreef Anne Huits Nummer Tien! Met levendige tekeningen van Gerold Slijngard. Vormgeester Mirella Klas goochelde met ballen op de pagina’s.Voor beginnende lezers. Een boek waarvan ook vaders veel plezier zullen hebben. (srd 20,-)

 

Wesley+Sneijder+Wesley+Sneijder+Wife+Vacation+XcNrEwgexrXl

De nummer 10 van het Nederlands elftal in Brazilië, Wesley Sneijder, met zijn vrouw Yolanthe Cabau van Kasbergen. Op haar rug staat in het Oud-Perzich getatoueerd: “Wesley, no lul, yere!”

Maria Landvoort leverde de teksten voor de Yamini-boekjes. Yamini verliest een vriendje laat zien dat kinderen voorzichtig moeten zijn bij de keuze van hun dierenvriendjes. In Yamini en de wonderlijke steen vindt Yamini op het Erowartestrand een steen met magische krachten. De sprekende tekeningen zijn van Jurmen Kadosoe. Beide boeken zijn bestemd voor lezers van 8-10 jaar. (20 srd per stuk). Grietjebie is een prenten- en voorleesboek voor kinderen tot 6 jaar. Moeder Grietjebie heeft een nest met tien eitjes. Als ze even niet oplet steelt Sneki er één. Moeder Grietjebie is verdrietig, maar het leven gaat door en ze moet haar negen andere kuikentjes grootbrengen. Dat lukt goed en als ze weer een nest vol eitjes heeft weet ze dat ze op moet passen voor Sneki. De tekst is van Ismene Krishnadath. Raquel Yhap zorgde voor schattige plaatjes waarmee het verhaal goed te volgen is. (srd 10,-). De boeken zullen tijdens de Tori Oso avond van 25 juni kort gepresenteerd worden en te koop zijn.

Your comment please...

  • RSS
  • Facebook
  • Twitter