blog | werkgroep caraïbische letteren
0
 

Nieuwe cd Fra Fra Big Band gedoopt

Met een spetterend en schetterend optreden vierde de Fra Fra Big Band op zaterdag 25 januari j.l. in het Amsterdamse Bijlmerparktheater het uitkomen van de vierde cd van het 18 musici tellende gezelschap van Vincent Henar, getiteld With The Spirit of Life. Voor de pauze speelde de big band een viertal nummers van het nieuwe album. Na de pauze kwam Steve Mariat als speciale gast en gangmaker het gezelschap versterken in nummers van Kid Dynamite (Arthur Parisius) en Lieve Hugo.

De Fra Fra Big Band speelt een nummer van componist/trombonist T.S. Galloway met een solo van altsaxofoniste Sanne Landvreugd

Het was voor ‘t eerst dat de Fra Fra Big Band met Charley Green als bandleider in Amsterdam-Zuidoost optrad. Volgend jaar, wanneer de kleinere bezetting Fra Fra Sound 35 jaar bestaat, keert het gezelschap terug naar het Amsterdamse stadsdeel, dat vroeger bekend stond als de Bijlmermeer (Bemre) en waar enkele musici van de band hun domicilie hebben. De Fra Fra Big Band kent inmiddels ook een jongerengezelschap onder de naam Nyun Prasun.

 

Your comment please...

  • RSS
  • Facebook
  • Twitter