blog | werkgroep caraïbische letteren

Nanzi, Tula en ik!

[Ingezonden mededeling]

Herdenk samen met ons van Stichting Ayera (=gisteren), Awe (= vandaag) i Mañan (=morgen) 225 jaar vrijheidsstrijd slaven op Curaçao onder leiding van Tula.  Dat doen we op 17 augustus 2020 in Nijmegen met ons event Nanzi, Tula en ik! 

Een programma met muziek, zang, dans Nanzi verhalen, minipresentaties over Tula en over Afrikaanse sporen in Nijmegen e.o., poëzieperformances en een inspirational speech.

Reserveer je kaartjes à € 5,- om er live bij aanwezig te zijn in Nijmegen of meld je aan voor de livestream via saampuntlive@gmail.com. De diverse optredens zijn zowel live op het podium als middels een filmcompilatie te zien. Tevens is er ook de mogelijkheid om live of via de livestream chatvragen te stellen. We verheugen ons er enorm op om je te ontmoeten. Tot dan!

P.S. Wil je weten wat een superbijdehante spin met een vrijheidsstrijder en jou en mij te maken heeft? Hou ook onze social media in de gaten want de komende dagen tot aan de 17e zullen we daar meer over gaan vertellen. Stay On Stay SAAM!

Your comment please...

  • RSS
  • Facebook
  • Twitter