blog | werkgroep caraïbische letteren

Marian Duff geeft Dokter Sophie Redmondlezing 2023

door Marian Duff

Over precies 7 dagen is het zover. Dan geef ik op zondag 26 maart om 14:30 de 10e Dr. Sophie Redmond Lezing in Vereniging Ons Suriname (V.O.S.) in Amsterdam.

Ik ben best nerveus als jongste in de rij en de lat ligt hoog na de lezingen van de Surinaamse grand dames Thea Doelwijt, Joyce Sylvester, Ruth Wijdenbosch, Harriet Verwey, Gerda Havertong, Jetty Mathurin, Marga Weimans, Marian Spier en Letitia Vriesde. But I will manage! I will! Waar ik het over ga hebben? Onder andere over de kracht van de vrouw, mijn moeder Olga Duff, CAMM in Moengo, complimenten en over wijlen oom Johnny Kruiner.Vaak plaats ik ‘mijn mensen’ op de gastenlijst bij programma’s waar ik betrokken bij ben, maar dit keer vind ik het belangrijker om de organisaties V.O.S. (V.O.S. is een van de oudste organisaties van Surinamers in Nederland, die zich heeft ingezet tegen racisme en kolonialisme en voor emancipatie en onafhankelijkheid en bestaat sinds januari 1919) en Between The Lines van Cheryl Vliet en Anita Plowell te supporten die deze 10e editie met zoveel liefde en passie organiseren. Hoop jullie allemaal te zien aanstaande zondag.

Datum: zondag 26 maart 2023
Inloop: 14:30 uur
Aanvang: 15:00 uur
Entree: 12,50 euro
Locatie: Verenging Ons Suriname
Adres: Zeeburgerdijk 19a, 1093 SK Amsterdam
Aanmelden: info@double7fm.nl / 0641559112

[Tekst overgenomen van Facebook, 20 maart 2023]

Your comment please...

  • RSS
  • Facebook
  • Twitter