blog | werkgroep caraïbische letteren

Marco Borsato en Raymond Rutting / Meet & Greet

Zaterdag 9 december zijn Marco Borsato en fotograaf Raymond Rutting om 13:00 uur te gast bij Paagman vestiging Centrum, Lange Poten 41. Zij zullen het fotoboek Aruba signeren en mensen kunnen met hen op de foto.

Aruba / Hij doet er bescheiden over, maar Marco Borsato heeft naast zingen nóg een grote passie: fotograferen. En die passie werd alleen maar groter door Marco’s deelname aan het tv-programma Het perfecte plaatje. Zijn grote voorbeeld is topfotograaf Raymond Rutting. Voor een masterclass gingen ze samen naar Aruba. Ze fotografeerden daar elk op eigen wijze de bewoners, de natuur, de architectuur en het carnaval. Dit boek vertelt het verhaal van een bijzondere reis en van een hechte vriendschap. Het is een liefdesverklaring van Raymond Rutting en Marco Borsato aan het kleurrijke Caribische eiland.

Marco Borsato / Marco Borsato is één van Nederlands meest bekende zangers. Zijn nieuwe album Thuis is zojuist uitgekomen.
In 2016 nam Borsato deel aan de talentenjacht Het perfecte plaatje. In het programma moesten BN-ers fotografie opdrachten uitvoeren.

Raymond Rutting / Raymond Rutting is al bijna 30 jaar werkzaam als fotograaf. Zijn werk is vele malen bekroond met diverse prijzen en onderscheidingen. Zijn foto’s hebben een kenmerkende eigen stijl, met oog voor compositie, detail, sfeer en het menselijk aspect. Van kranten, tijdschriften tot vakbladen. Van bedrijfsreportages, commerciële opdrachten tot kunstprojecten.

Voor aanmelden hier doorklikken.

on 16.11.2017 at 9:38
Tags: /

Your comment please...

  • RSS
  • Facebook
  • Twitter