blog | werkgroep caraïbische letteren

Lobitori Neti

Ook dit jaar komt er bij Schrijversgroep 77 in Paramaribo een Valentijnviering onder de titel Lobitori Neti. Het is vijf jaar geleden begonnen als initiatief van Hilli en Gilli (Hilli Arduin & Guillaume Pool).

Guillaume Pool2

Guillaume Pool

Hilli Arduin is wegens dringende, maar plezierige familieomstandigheden niet in staat lijfelijk aanwezig te zijn. Zij zal wel zorgen voor een verrassing.
Guillaume Pool zal samen in het theater optreden met Nowilia Tawjoeram in een Indiaans verhaal en Humbert in het verhaal van Mamba, natuurlijk ook een lobitori. Tussen de verhalen door zal Hans Breeveld zijn mooiste liedjes zingen.
Het programma zal beginnen om half acht en duren tot uiterlijk half tien. Vanaf half tien zal Theater Unique een speciaal Valentijnprogramma aanbieden met life-muziek. Het wordt een spannende avond voor de geliefden, skana, pettum, de onbekende buurman of buurvrouw , onze maat, die sma en je weet wel dat geheime “ding”. Een bijzondere avond: Zien en gezien worden.
We maken er een stemmige avond in de kleuren van liefde: Rood & Wit, samen of apart. Dansen …. Wie zegt dat het niet mag.
De avond wordt gratis aangeboden aan de samenleving en de fans.
Dringend advies: Koop direct bij entree een consumptiebon van 10 SRD voor een vlot verloop van de pauze, een natje en een droogje.
Het gebeuren: Lobitori Valentijn
Datum: zaterdag 14 februari 2015
Plaats: Theater Unique
Aanvang: 19:30 uur half 8 precies (inloop 19:00 uur)
Met dank aan Minov Cultuur en Schrijversgroep 77.
Voor informatie: Guillaume Pool 451129, Apollostraat 13 of guillaumepool@live.nl

Your comment please...

  • RSS
  • Facebook
  • Twitter