blog | werkgroep caraïbische letteren

Lezing van Fati Benkaddour

Stichting Simia Literario organiseert een lezing van Fati Benkaddour over haar boek Hoe overleef ik Nederland? Fati Benkaddour is schrijfster, docente, actrice en danseres. Zij is afgestudeerd in de medische biologie aan de universiteit van Amsterdam en is van Marokkaanse komaf.

Datum: 12 februari 2011
Plaats: Profor, Keienbergweg 3, 1101 EZ Amsterdam
Entree: € 5,-

Programma
Inloop vanaf: 13.15 – 13.45 ontvangst met koffie en thee
Aanvang lezing: 14.00
Afsluiting: 15.30 met aansluitend de mogelijkheid om het boek te kopen

Routebeschrijving
Met openbaar vervoer:
Vanaf Station N.S Bijlmer Arena: roltrappen af, uitgang naar het busstation, linksaf en alsmaar rechtdoor blijven lopen. U komt langs enkele kantoorgebouwen. U steekt het kruispunt over en blijft rechtdoor lopen. Op de hoek ziet u het gebouw van‘JEVEKA’. U loopt deze straat in en u bevindt zich in de Keienbergweg. Profor is het gebouw meteen links op de hoek. Het is 10 minuten lopen. U kunt ook 1 halte mee met stadsbus 46 GVB richting Holendracht AMC.

Met de auto:
Zie ANWB routeplanner

* St. Simia Literario is een netwerk van schrijvers en dichters.

1 comment to “Lezing van Fati Benkaddour”

  • Het boek is een flinke tegenvaller gebleken, boordevol open deuren en dingen die een normaal mens van 12 al lang weet. Ik zie voor de jeugd helaas geen tot weinig toegevoegde waarde in dit boek, een gemiste kans al zeg ik het zelf.T e achterhaald en meer een opsomming van alles wat al elders beschreven staat.

    Samira

Your comment please...

  • RSS
  • Facebook
  • Twitter