blog | werkgroep caraïbische letteren

Beste Repper of Roerder,

De datum van de volgende Reppen en Roeren komt snel dichterbij. Het is nog steeds niet te laat om je aan te melden. Naast de aanwezigheid van de grootste Helmankenner van Nederland, Michiel van Kempen, wilden we je overhalen met twee tot dusver onbekend gebleven onderdelen van het programma. Voor de maaltijd staat op het menu: Helman’s Crisis.

Bekker Kook eens wat anders

Een van de drie kookboeken die Helman/Lou Lichtveld samen met zijn vrouw schreef onder het pseudoniem Marion Bekker

Helman’s Crisis

Mondvermaak
Een Linzenhapje uit de 1935

Vloeibare Rijst van de Vrijgezel
Een Consommé van en met witte rijst, roomboter en saffraan met een huisgemaakt Bouillonblokje van het Kalf

Een Hollandse Moksi Meti
Een zuurkoolmousseline met kerrie op tafel gebracht met drie porties Gemengd Vlees Aan het Stuk ditmaal niet tropisch maar herfstachtig

Gebraden Appels met een met overleg geslagen Mousse met een Vanille-peul, Donkere Rum en Rozijnen

 

Felix Burleson

Felix Burleson

Van het avondprogramma onthullen we graag de aanwezigheid van Felix Burleson (acteur). Hij zal de unieke stem van Albert Helman tot leven brengen met meerdere voordrachten.

Nog eens: van harte aanbevolen!

Met vriendelijke groeten,

Stefan van Dierendonck

 

Michiel van Kempen

Michiel van Kempen. Foto © Aafke’s Tiental

Aanmelden

Waar: Villa Oud-Heyendael, René Descartesdreef 21, 6525 GL, Nijmegen
Wanneer: maandag 3 oktober 2016
Aanmelden: Reserveer een plek voor de maaltijd en in de zaal. Leden van de PV Radboud betalen €27,50 voor de avond inclusief maaltijd, Niet-leden betalen €32,50. Dat is inclusief twee consumpties. Wie enkel aanwezig wil zijn bij de avond, betaalt hiervoor €7,50 (leden) of €11,00 (niet-leden).

Aanmelden voor de presentatie:
Met maaltijd: Meld u hier aan.
Zonder maaltijd: Meld u hier aan.

Meer informatie

Neem voor informatie over de inhoud van het programma of de organisatie contact op met:
Stefan van Dierendonck | radboudreppenenroeren@gmail.com of 06-50421992

Your comment please...

  • RSS
  • Facebook
  • Twitter