blog | werkgroep caraïbische letteren

Lancering boek Suriname Beken(d)t deel 2

De officiële lancering van het boek ‘Suriname Beken(d)t deel 2′ in Paramaribo, vindt zondag 29 oktober plaats. Het tweede boek van Raul Neijhorst werd in Surinaamse sfeer op 15 oktober in Nederland gepresenteerd het Tropenmuseum in Amsterdam.

Raul Neijhorst wordt geïnterviewd door Jörgen Raymann.

 

In een programma van ongeveer twee uur kwamen Jörgen Raymann, het Tropenmuseum en de maker van het boek aan het woord. In een audiovisuele presentatie nam Neijhorst de aanwezigen mee in het hele proces van het maken van het boek: het idee, de aanpak, de tegenslagen, de reacties en het resultaat. Veel bekende personen die in het eerste en tweede deel van het boek belicht zijn, waren aanwezig bij de presentatie.

De aanwezigen reageerden enthousiast op de presentatie maar soms ook verrast en geschokt vanwege de ervaringen die Neijhorst deelde over het productieproces.
Omdat het een boek is voor en door Surinamers, wordt het ook in Suriname gelanceerd, zegt Neijhorst.

De lancering zal plaatsvinden om 19:00 in Jacana Amazon Wellness Resort te Zorg en Hoop. De toegang is vrij. Aanmelden voor aanwezigheid kan door een email te sturen naar (raul@neijhorst.nl).

[van Starnieuws, 27 oktober 2017]

Your comment please...

  • RSS
  • Facebook
  • Twitter