blog | werkgroep caraïbische letteren

Kleurrijke show verbindt publiek en artiest

door Sabitrie Gangapersad
PARAMARIBO – Emoties als blijdschap, liefde, vreugde, eenzaamheid, verwachting en enthousiasme zijn door Anand Ramcharan van dansschool Nrityanjali op bijzondere wijze gechoreografeerd in dans. Tijdens zijn uitverkochte show Colours of Life 3 vrijdagavond in theater Thalia, voerde hij het publiek mee naar vele facetten van het leven.

 

Een fragment uit de show ‘Colors of Life 3’ die vrijdag plaatsvond in theater Thalia. Foto: Sabitrie Gangapersad

De herkenbare emoties creëerden een bijzondere band tussen het publiek en de artiesten. Enthousiast klapten en floten de aanwezigen bij nummers die goed op de gemoedstoestand werkten. Een combinatie van populaire Bollywoodnummers over de huidige generatie die snel opgeeft bij relaties en houdt van films, winkelen en pret maken, deed het publiek uit zijn dak gaan. Zo ook het experiment van tablameester Shailendra Madarie met gecombineerde muziek op tabla, doumbek en cajon.

De muziek klonk bijzonder mooi en zweepte de dansers op om het beste van zichzelf te tonen. Met behulp van de dansers en muzikanten, Madarie (tabla), Rouche Sohawan (doumbek) en Boyke Sewnath (cajon), werd er een prachtig showspel neergezet. De klanken die werden voortgebracht door de tabla werden afzonderlijk nagebootst door de overige instrumenten en de bewegingen van de dansers.

[uit de Ware Tijd, 17/06/2017]

Your comment please...

  • RSS
  • Facebook
  • Twitter