blog | werkgroep caraïbische letteren

Kijk winnende films Curaçao IFFR online

Vanwege covid-19 gaat de 9e editie van Curaçao IFFR (CIFFR), die voor 21 tot en met 26 april 2020 in Willemstad gepland stond, helaas niet door. Om de pijn wat te verzachten maken we daarom tot en met 12 mei 2020 zes Yellow Robin Award-winnende films online beschikbaar in Curaçao en de Benelux.

Uit de film El hombre que cuida

De Yellow Robin Award Competition is in 2013 tijdens de tweede editie van CIFFR in het leven geroepen en geldt sindsdien als hét platform voor filmtalent uit de regio. Elk jaar kiest een internationale jury welke filmmaker de prijs ter waarde van $10.000 ontvangt. De winnende film wordt vervolgens ook vertoond op de eerstvolgende edities van zowel IFFR als Morelia International Film Festival in Mexico.

Uit de film No quiero dormir sola

IFFR Unleashed presenteert nu zes recente winnaars: films uit Panama, Jamaica, Puerto Rico, Mexico en de Dominicaanse Republiek. De visies van deze filmmakers zijn geworteld in plekken waar vele culturen samenkomen. En inmiddels zijn ze door mensen van over de hele wereld gezien.

Kijk losse films voor €4,50 per stuk, kijk er drie naar keuze voor slechts €12, of kijk ze alle zes voor slechts €22,50.

Voor details zie de IFFR website.

Uit de film Black Mother [Jamaica]
on 23.04.2020 at 8:20
Tags: /

Your comment please...

  • RSS
  • Facebook
  • Twitter