blog | werkgroep caraïbische letteren

Keti Koti Tafel in Rotterdam

Graag nodigen wij u hierbij van harte uit voor een Keti Koti dialoog-tafel, in de aanloop naar de nationale herdenking van de afschaffing van de slavernij op 1 juli georganiseerd door de stichting Keti Koti Tafel in samenwerking met de Facebook-community ‘Black Ladies Talk’ en stichting Radar.

 

Wanneer & waar?

Deze Keti Koti Tafel vindt plaats op donderdag 28 juni a.s. van 18.30 uur tot 21.30 uur – inloop vanaf 18.00 uur. Locatie voor deze Keti Koti Tafel is de studio van het Theater Rotterdam, locatie Witte de With aan de William Boothlaan 8 te Rotterdam.

Wat is de Keti Koti Tafel?

De Keti Koti Tafel is een nieuwe manier om stil te staan bij de hedendaagse gevolgen van het Nederlandse slavernijverleden. Dat doen we door middel van een dialoog waarin witte, zwarte en andersgekleurde Nederlanders met elkaar persoonlijke ervaringen en inzichten uitwisselen.

Tijdens de dialoog gebruiken we een gezamenlijke maaltijd die herinnert aan het slavernijverleden. Bij aanvang en afsluiting van de avond worden passende rituelen uitgevoerd en tussendoor zal een koor treur- en bevrijdingsliederen zingen uit de periode van de slavernij. Gedurende deze gevariëerde avond wisselen de deelnemers 2 keer van gesprekspartner.

Het thema:

Het van de dialoog tijdens deze Keti Koti Tafel is: ‘Welke rol spelen verbinding & burgermoed enerzijds en polarisatie & stilzwijgen anderzijds in mijn persoonlijke leven?’

Ja, ik meld mij aan

Inschrijving en afmelden:

Vanwege het beperkt aantal plaatsen en de samenstelling van dialoogkoppels is inschrijving verplicht. Na inschrijving ontvangt u het programma.

Meer informatie over de Keti Koti Tafel kunt u vinden op www.ketikotitafel.nl.

Your comment please...

  • RSS
  • Facebook
  • Twitter