blog | werkgroep caraïbische letteren

Jörgen Raymann weg bij Tasty Comedy

“Hij kwam zijn afspraken niet na”

door Gerard van den IJssel

Afgelopen weekend bleek dat Jörgen Raymann niet langer meer betrokken is bij shows van Tasty Comedy op De Pier van Scheveningen. “Ik heb vanaf heden helemaal niets meer te maken met deze organisatie“, schreef de cabaretier op zijn Facebookpagina.

 

Jörgen Raymann

“Dat impliceert dat hij de samenwerking heeft verbroken en dat is dus niet het geval”, zegt producent Rick Gemser van Tasty Comedy tegen Den Haag FM. “Hij kwam zijn afspraken niet na.” Volgens Gemser gebeurde het regelmatig dat Raymann op het laatste moment afbelde voor zijn optredens. “En dat is het soms verdomd moeilijk om nog snel een vervangende comedian te vinden.”

 

Rick Gemser

De avondvullende comedyshow, inclusief viergangendiner, wordt sinds vorig jaar gehouden op het zuidereiland van De Pier. Jörgen Raymann stond maar zo’n twee keer per maand op het podium, dus voor het publiek verandert er niet veel nu hij weg is. “Ik heb een groot respect voor hem. Het is een fantastische artiest”, besluit Gemser. “Maar als ik niet meer op je kan bouwen, boek ik je niet meer.”

 

[van DenHaagFM.nl, 21 maart 2017]

on 22.03.2017 at 13:36
Tags:

Your comment please...

  • RSS
  • Facebook
  • Twitter