blog | werkgroep caraïbische letteren

Individuele schrijverscoaching

Vanaf januari 2018 zal de Auteursbond stap voor stap een nieuw programma voor training en coaching bekend maken. Nu de eerste stap: informatie over vergoeding, aanvragen en aanbieden van individuele coaching.

Boekenmarkt Curaçao. Foto © Michiel van Kempen

 

Aanvragen: je kunt vanaf nu in deze eerste helft van 2018 een vergoeding aanvragen voor individuele coaching. Hier vind je alvast een lijst van enkele coaches die zich hebben aangemeld en bereid zijn om voor het standaardtarief van €50,- per uur (excl. btw) te werken. Hiervan krijg je als lid €40,- per uur retour door een subsidie van o.a. het Nederlands Filmfonds en het Nederlands Letterenfonds. Ook niet-leden kunnen een vergoeding krijgen (€30,- per uur). Voel je vrij om dit bericht te delen.

Aanbieden: als je een potentiële coach bent met relevante ervaring, kun je een mail sturen naar de Auteursbond met je gegevens, cv en mini-cv (liefst met pasfoto). Wij zullen jouw mini-cv dan na overleg op de online lijst plaatsen.

Procedure: als aanvrager kun je een coach uit boven genoemde lijst contacteren of zelf een coach benaderen en bij de Auteursbond voordragen. Klik hier voor de voorwaarden voor coaching en voor het aanvraagformulier voor de vergoeding. Naast gegevens van jezelf en je beoogde coach vragen we om een korte motivatie en een beschrijving van je vraagstelling.

Voor vragen of opmerkingen kun je mij altijd mailen op training-coaching@auteursbond.nl

Met vriendelijke groet,

Erik de Vries Lentsch

Organisator training & coaching Auteursbond

Your comment please...

  • RSS
  • Facebook
  • Twitter