blog | werkgroep caraïbische letteren

In de Knipscheer schenkt boeken aan bezoekers Caraïbische Letterendag

Uitgeverij In de Knipscheer – sinds jaar en dag de belangrijkste literaire speler als het gaat om uitgaven van Caraïbische auteurs in Nederland – schenkt aan elke bezoeker die op zaterdag 9 november de Caraïbische Letterendag bezoekt een boek.

Uitgever Franc Knipscheer, net gedecoreerd, aan zijn boekentafel bij de vorige Caraibische Letterendag, in gesprek met college-uitgever Kees de Bakker. Foto © Nataly Linzey.

De Caraïbische Letterendag presenteert dit jaar twaalf schrijvers die hun debuut hebben gemaakt in de laatste vijf jaar. Deze zeer succesvolle generatie gaat in gesprek met vier schrijvers uit de vorige generatie. Rond het gebeuren vindt ook een boekenmarkt met plaats met boekentafels van verschillende uitgevers, onder wie In de Knipscheer, die uiteraard ook de boeken aanbiedt van de allerjongste auteurs.

De namen van alle optredende schrijvers: Roberta Petzoldt, Radna Fabias , Johan Herrenberg, Antoine de Kom, Diana Tjin, Chris Polanen, Daphne Huisden, Karin Amatmoekrim, Chesley Rach, Gershwin Bonevacia, Shantie Singh, Rabin Baldewsingh, Julien Ignacio, Etchica Voorn, Karin Lachmising, Raoul de Jong.

Locatie: Openbare Bibliotheek Amsterdam Oosterdok | Oosterdokskade 143 | 1011DL Amsterdam

Datum: zaterdag 9 november 2019

Tijd: 19.00-22.30 uur. Aanvang stipt om 19.00 uur!!

Kaarten zijn uitsluitend te bestellen via deze link van de OVA: https://tickets.oba.nl/ProgrammaDetail.aspx?Display=edit&id=221681

Wil het volledige programma bekijken? Klik hier

Your comment please...

  • RSS
  • Facebook
  • Twitter