blog | werkgroep caraïbische letteren
0
 

Hommageconcert Edgar Palm

door Joop Halman
Wij zijn verheugd dat het afgelopen jaar geplande Hommageconcert voor Edgar Palm, dat we vanwege de coronacrisis een aantal keer hebben moeten uitstellen, nu definitief doorgaat op zondagmiddag 10 oktober om 15.30 uur (inloop vanaf 15.00 uur) in de Amstelkerk, Amstelveld 10 in Amsterdam.  

Amstelkerk, Amsterdam

Drie bijzonder talentvolle pianisten, Rudsel Cameron (een oud-leerling van de medicus-musicus-componist prof.dr. Robert Rojer),  Alexander Kraft van Ermel (een kleinzoon van de bekende musicus-componist Wim Statius Muller) en Harold Martina Martinez jr. (een “neefje” van de befaamde pianist Harold Martina sr.) zullen composities spelen van Edgar Palm.

Daarnaast zal ook het trio Nos Otrobanda bestaande uit Michiel Braam (piano), André Groen (percussie) en Aty de Windt (bas) muziek vertolken van leden van de familie Palm. Michiel Braam is hoofddocent aan het conservatorium in Arnhem (hij is o.a. winnaar van de Boy Edgar award, de hoogste prijs op het gebied van Jazz), André Groen geeft les aan het conservatorium in Utrecht en Aty de Windt aan de Muzerije in Den Bosch.

Zelf zal ik een toelichting geven over het leven en werk van Edgar Palm (Curaçao, 1905-1998).

Het bestellen van een of meer kaartjes (à 22,50 euro per kaartje) kan via de website van eventbrite.

Zie verder ook de bijgevoegde flyer:

Your comment please...

  • RSS
  • Facebook
  • Twitter