blog | werkgroep caraïbische letteren

Here To Stay

[bericht van Gita Hacham]

Hierbij wil ik je uitnodigen voor mijn Tentoonstelling Here to stay. De opening is op 11 november om 17 uur in het CBK- Zuidoost, Anton de Komplein 120, Amsterdam. Ik hoop van harte dat je er bij wil zijn.

“Een installatie van kunstenaar en theatermaker Gita Hacham waarin mensen onthullen wat Here to Stay voor hen betekent. Bekende en minder bekende personen zullen voorspelbare en onvoorstelbare verhalen delen… Filosofische bespiegelingen naast down to earth-berichten, ontroering en verwondering gelinkt aan het alledaagse leven in vorm van objecten.”

Op dezelfde dag 11 november om 20 uur mag ik de openingsvoorstelling doen voor het Black Magic Woman Festival bij het Bijlmerparktheater 5 minuten lopen van het CBK .

Gita Hacham studeerde aan de Nederlandse Film en Televisie Academie in Amsterdam en haalde haar master-graad bij DASARTS. Ze is een multidisciplinaire maker/kunstenaar. Zij werkt als schrijver en regisseur voor toneel en film, schrijft poëzie en treedt op als ‘spoken word’ artiest en dichter. Daarnaast maakt zij kunstinstallaties met gebruik van beeld en geluid.

Tentoonstellling informatie bij CBK:

Concept en uitvoering: Gita Hacham
Theatertechniek / geluid in objecten: Hein Drost
Geluidstechnicus: Jaap Lindijer
Productieleiding: Shyama Daryanani
Productie: Christine Overmeer
Projectleiding CBK Zuidoost: Renske de Jong

Met medewerking van: Abdelkader Benali, Dr Bloeme Evers, Chris Keulemans, Dominique Almeida, Jair Stranders, Loes Kuiper, Moniek Toebosch en Şaban Ol

Informatie voorstellling bij Bijlmerparktheater:

Concept, Film en Spoken word: Gita Hacham
Jazzmuziek: Pablo Nahar
Fysiek theater: Gerindo Kartadinata

Here to Stay is het thema van het Black Magic Woman Festival 2010. CBK Zuidoost nodigde Hacham uit om een tentoonstelling en performance rond het thema ‘Here to Stay’ te maken. De performance op 11 november 2010 is de openingsactiviteit van het Black Magic Woman Festival 2010 in het Bijlmer Parktheater.

Route naar CBK: klik hier
Route beschrijving Bijlmerparktheater: klik hier
Black Magic Festival: klik hier

Your comment please...

  • RSS
  • Facebook
  • Twitter