blog | werkgroep caraïbische letteren
0
 

Graziëlla Hunsel Rivero speelt nieuwe rol in The Passion

Jazz-zangeres Graziëlla Hunsel Rivero gaat de rol van de bloedvloeiende vrouw vervullen in The Passion. Daarmee wordt meteen duidelijk dat er dit jaar een nieuwe verhaallijn wordt toegevoegd aan het muzikale paasevenement.

Graziëlla Hunsel. Persfoto © The Passion

 

Deze nieuwe verhaallijn gaat over de genezing van de vrouw doordat ze de mantel van Jezus aanraakt. Tijdens het live-evenement op Witte Donderdag 29 maart in Amsterdam Zuidoost zal Graziëlla onder andere in duet met Jezus te horen zijn.

Thuiswedstrijd

Voor Graziëlla is The Passion dit jaar een thuiswedstrijd: ze is de trotse inwoonster van Amsterdam-Zuidoost, ook wel bekend als de Bijlmer. Daar zet zij zich actief in voor de buurt. “Met mijn Jazzevent en radioprogramma de ‘ZOJazz Lounge’ breng ik verschillende mensen uit Zuidoost bij elkaar en geef ik vocalisten, instrumentalisten en ondernemers een podium om zich te presenteren bij publiek,” vertelt de ‘First Lady of Jazz uit Amsterdam Zuidoost’.

Het grote publiek kent haar vooral van haar deelname aan ‘The Voice’, waar ze in 2014 tot de liveshows reikte. Na dit avontuur produceerde en bracht ze verschillende Jazz-crossover singles uit, waarmee ze onder andere de nummer 1 positie bereikte van de Nederlandse iTunes Jazzcharts. Inmiddels heeft ze haar Ep ‘Minute Made Woman’ vorig jaar uitgebracht onder haar eigen platenlabel ZOGrace Records! en staat zij in verschillende Jazzproducties door het land. Tijdens de landelijke herdenking van 25 jaar Bijlmer vliegramp vertolkte zij haar power ballad ‘Quiet’ voor de nabestaanden van deze vliegramp in haar eigen Stadsdeel. Deze herdenking werd uitgezonden door de NOS.

Thema ‘Ik zie jou’

Het thema van The Passion spreekt Graziëlla aan. “Het staat voor hoe ik in het leven sta. Het zien, waarderen en respecteren van de medemens, ongeacht wie je bent, is de sleutel naar het ultieme geluk voor elk mens,” begint de zangeres. “De durf, de kracht en het doorzettingsvermogen van dit nieuwe personage in The Passion 2018 spreekt mij enorm aan. Opgeven in het leven is ook voor mij geen optie!”

Your comment please...

  • RSS
  • Facebook
  • Twitter